ГЕРБ - СДС продължава да полага усилия за създаване на стабилно правителство,

...
ГЕРБ - СДС продължава да полага усилия за създаване на стабилно правителство,
Коментари Харесай

Борисов: Държавата ни фалира, заради управлението на „Продъл...

ГЕРБ - Съюз на демократичните сили  продължава да  поставя старания за основаване на устойчиво държавно управление , от което страната ни има потребност. България е изправена пред голям брой рецесии и  ние ще създадем всичко по силите ни, с цел да я изведем от тях.  Държавата ни банкрутира, поради ръководството на „ Продължаваме промяната “.

Tова е информирал  Бойко Борисов  Манфред Вебер, ръководител на ЕНП - най-голямата партия в Европарламента.

Двамата са разискал настоящата политическа конюнктура в България, осведоми водачът на ГЕРБ с пост във Facebook.



" Вебер ме поздрави за изборния резултат на партията и пожела триумф в виновната задача да бъде формирано устойчиво държавно управление към ГЕРБ-СДС. Според него България има потребност още веднъж да се възползва от европейските средства, които ще са в помощ за бизнеса и жителите ", съобщи Бойко Борисов.

Пред Вебер той е изтъкнал, че по време на ръководството на ГЕРБ за България не са спирани европейски средства. " Те бяха в помощ на хората и бизнеса. За страдание по време на ръководството си „ Продължаваме промяната “ не направиха нужното, с цел да може страната ни бързо да се възползва от парите по Плана  за възобновяване и резистентност ", добавя Борисов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР